•   0911 947 947
  • 0948 48 33 55 whatsapp
  •  Napíšte nám
  • Výdajné miesto pre osobný odber: Vajnorská 140 Bratislava
  • Výdajné miesto na osobný odber PO-PIA: 8:00 - 15:30
Bazény a bazénové príslušenstvo | Výhodný nákup
DOPRAVA ZDARMANOVINKA

Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná

Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
  • Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
  • Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
  • Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
  • Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
  • Prestrešenie Klasik B 415 x 850 cm strieborná
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Bazénové prestrešenie určené pre jednoduchú vlastnú montáž. Pre bazén do velkosti: 415 x 850 cm. Farba : silver - strieborná. Uvedená cena je vrátane dopravy. V cene nie je zarataná montáž a vykládka na mieste dodania.
ID produktu
1003401
6 190.00 € bez DPH
7 428.00 €Cena s DPH
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
Bazénové prestrešenie určené pre jednoduchú vlastnú montáž. Pre bazén do velkosti: 415 x 850 cm. Farba : silver - strieborná. Uvedená cena je vrátane dopravy. V cene nie je zarataná montáž a vykládka na mieste dodania.

Vonkajšia šírka prestrešenia "B": 471 cm
Vnútorná šírka prestrešenia "A": 429 cm
Vonkajšia výška prestrešenia "V": 130 cm
Vonkajšia dĺžka prestrešenia "E": 860 cm
Výplň:    8 mm dutý polykarbonát
Typ koľajnice: Vzduchová
Rozmery: 563 x 45 x 188 cm
Predĺženie koľajníc: 2,5 mm:    Na požiadanie
Hmotnosť prestrešenia: 470 kg
Maximálna zastrešená plocha: 415 x 850 cm
Predné obloženie: 8 mm dutý polykarbonát
Predná strana striešky:    Odnímateľná, bez dverí
Počet modulov: 4
Zvýšenie spodnej hrany zadného čela (cm): 10,00
Umiestnenie koľajníc:    Na oboch stranách
Zámky modulov:    Nezamykateľné/zamykateľné za príplatok
Zadné obloženie: 8 mm dutý polykarbonát
Zadná strana prestrešenia:    Pevná
Bočný vstup: V najväčšom module 4 možnosti umiestnenia
Zvýšenie spodnej hrany prednej strany (cm): 10,00
Farba strechy: Strieborná Elox

PLATBA ZA PRESTREŠENIE JE V 100% VÝŠKE VOPRED

IDEÁLNY TVAR DO KAŽDÉHO POČASIA

Strieška KLASIK urobí z vášho bazéna nadčasový doplnok, ktorý nikdy nevyjde z módy. Dokonale zapadá do celkového konceptu každej záhrady a umožňuje kúpanie v zastrešenom bazéne aj za nepriaznivého počasia.

Typický oblý tvar a cenová dostupnosť tohto modelu z neho právom robia jeden z najznámejších a najobľúbenejších typov zastrešenia nielen u nás, ale aj v celej Európe. Je to síce klasický model, ale nie je fádny ani nudný. Vďaka vkusnému minimalistickému dizajnu a kvalitnému spracovaniu dodá zastrešenie Classic každému bazénu sofistikovaný vzhľad. 

 
BEZPEČNÝ PRE VAŠE DETI A DOMÁCE ZVIERATÁ

Zastrešenie však nezvyšuje len teplotu vody, ale aj bezpečnosť vašich detí alebo domácich miláčikov. Ak si totiž k bazénu zaobstaráte zastrešenie, nemusíte sa už obávať, že vaše ratolesti spadnú do vody. Ak sa obávate o vynaliezavosť svojich detí, môžete byť pokojní aj v tomto prípade. Všetky kvalitné zastrešenia sú vybavené detskou poistkou, na ktorú je aj ten najväčší nezbedník krátky.

 
 
TEPLOTA VODY V BAZÉNE

Poveternostné podmienky, ktoré panujú v našej oblasti, sú v letných mesiacoch často nestabilné a v najhoršom prípade sa dovolenková atmosféra môže vďaka počasiu skončiť skôr, ako sa očakávalo. Okrem toho, že si môžete užívať hranie v bazéne oveľa dlhšie ako váš sused, získate aj bezplatný ohrev vody. Vďaka zastrešeniu bazéna môže byť teplota vody až o 8 °C vyššia.

 
 
ČISTÝ

Obávate sa, že zaobstaranie bazéna bude znamenať aj veľa starostí a nebudete mať dostatok času sa oň riadne starať? Alebo vás nebaví neustále pobehovanie okolo bazéna, aby ste odstránili nečistoty alebo utopený hmyz? Aj v tomto prípade vám zastrešenie prinesie len výhody. Predovšetkým zabráni tomu, aby sa do vášho bazéna dostali akékoľvek nečistoty, čo zaručuje hygienickejšiu kvalitu vody.  A ušetríte nielen čas, ale aj veľa peňazí za bazénovú chémiu.

 
ÚSPORA PEŇAZÍ

Vlastný bazén je často finančne náročný a každý ocení akýkoľvek spôsob, ako ušetriť na jeho prevádzke bez toho, aby sa znížila jeho životnosť a kvalita vody. Práve tu je zastrešenie bazéna jedným z najlepších pomocníkov. Nielenže zabraňuje prenikaniu UV žiarenia, čo znižuje rozklad chlóru vo vode, takže nie ste nútení používať nadmerné množstvo bazénovej chémie, ale chráni váš bazén aj pred poveternostnými vplyvmi a najrôznejšími nečistotami. Tým sa niekoľkonásobne predĺži jeho životnosť.

 
MATERIÁL MODULU
 

Zastrešenie je vybavené teleskopickými modulmi s dĺžkou 219 cm. Sú navrhnuté tak, aby sa celé zastrešenie dalo zložiť na dĺžku jedného modulu.

Moduly majú tvar pravidelného kruhového výrezu, čo je klasický a funkčný dizajn. Každý modul je štandardne vybavený dvoma uzamykacími zariadeniami s bezpečnostnými rozetami, ktoré zabezpečujú modul proti samovoľnému pohybu. V základnej výbave tohto výrobku sú rozety neuzamykateľné, na požiadanie ich možno vybaviť zámkom pre ešte väčšiu bezpečnosť.

Kryt modulu je vyrobený z 8 mm hrubého dutého polykarbonátu. Tento materiál je nenáročný na údržbu a vďaka svojim tepelnoizolačným vlastnostiam pomáha aj pri ohrievaní vody v bazéne. Samozrejmou vlastnosťou polykarbonátovej dutiny je ochrana proti UV žiareniu.

FARBY
 

Tento model je k dispozícii vo farbe ANTRACIT (tmavosivá) alebo SILVER (strieborná). Povrchovú úpravu zabezpečuje najväčšia prášková lakovňa v Európe s možnosťou lakovania a dekorovania. Používame najmodernejšie technológie a zariadenia, takže výsledok je vždy dokonalý! Máme skúsený tím pracovníkov, ktorí majú dlhoročné skúsenosti s práškovým lakovaním. Zaručujeme vám nielen skvelý výsledok našej práce, ale aj rýchlosť jej vykonania. Spoločnosť ALBIXON, ktorá sa zaoberá práškovým lakovaním, je držiteľom certifikátu GSB International. Ide o takzvanú "pečať kvality". Neváhajte a využite naše služby. Nebudete ľutovať.

PROFILY
 

Profily sú vyrobené zo špeciálnej mimoriadne odolnej zliatiny hliníka, horčíka a kremíka. Profily majú na strane modulu zaoblený tvar na zlepšenie ergonómie. V každom module sú tri nosné profily. Ich rozmery sú 40 x 55 mm.

KOLIESKA
 

Pochodová dráha AIR bola vyvinutá tak, aby zakrývala kotviaci materiál a zároveň bola príjemná na došľap. Rozstup 70 mm medzi modulárnymi kolieskami, výška koľajníc 20 mm. Koľajnice majú eloxovanú povrchovú úpravu. Ľahko sa zapúšťa do podkladu a má optimalizovaný odvod vody. Pri každom modeli je možné predĺžiť dĺžku striešky o ľubovoľnú dĺžku koľajníc.

PREDĹŽENIE KOĽAJNÍC
 

Predĺženie koľajníc: Predĺženie koľajníc prináša pohodlie maximálneho využitia celej plochy bazéna a prístupnosť zo všetkých strán.


Štandardná dĺžka koľajníc: Štandardné koľajnice sú ideálnym riešením na umiestnenie bazéna v menších záhradách.

Zastrešenie je vybavené koľajnicami na oboch stranách. Dĺžka koľajníc je rovnaká ako dĺžka zastrešenia. Aby ste mohli zastrešenie posunúť mimo plochy bazéna, odporúčame vám zakúpiť si predĺženie koľajníc, ktoré nájdete tu:


VSTUPY DO ZASTREŠENIA
 

Bočný vstup sa nachádza v najväčšom module a umožňuje pohodlný prístup do bazéna bez toho, aby ste museli presúvať celý modul alebo zastrešenie. Zákazník má možnosť výberu zo štyroch možností umiestnenia. Vchod má na vonkajšej strane uzamykateľnú rukoväť pre maximálnu bezpečnosť.

PREPRAVA V ALBIXONOVEJ KRABICI
 

Jedinečný spôsob balenia sériových strešných systémov so zárukou maximálnej ochrany a minimálnych rozmerov. Prepravné rozmery pre sériovú výrobu sú určené veľkosťou krabice. Krabice sa prepravujú vždy vo výške, nie je možné ich prevrátiť. Strešná krytina sa dodáva rozobratá na časti. 

OBSAH BALENIA ALBIXON?
 

Profily strešných modulov
Polykarbonátové výplňové štvorce
Koľajničky
Všetok spojovací a kotviaci materiál
Podrobný návod na montáž
nitovacie kliešte


Odporúčame vám, aby ste si na montáž ďalej pripravili:

Elektrické nitovacie kliešte
Vŕtačku
Gumové kladivo

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)